
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بانک مرکزی، دو واحد اعتباری با نام های شباهنگ و انقلاب وابسته به شرکت های تعاونی روستایی با همین عناوین در شهرستان شهریار و حومه بدون اخذ مجوز از بانک مرکزی اقدام به عملیات بانکی (جذب سپرده از عموم مردم، ارایه تسهیلات و...) کرده اند.
از این رو ضروری است هموطنان عزیز به منظور جلوگیری از به مخاطره افتادن اموال خود، با در نظر داشتن غیرقانونی بودن انجام عملیات بانکی توسط دو واحد اعتباری مذکور، از سپردن دارایی های خود به آن خودداری کنند.
در غیر اینصورت، بانک مرکزی هیچگونه مسئولیتی در قبال تضییع حقوق مشتریان این واحدهای اعتباری، به خصوص استرداد وجوه نخواهد داشت.
لازم به ذکر است بانک مرکزی از طریق مراجع قضایی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کرده است.
ضمناً بار دیگر از هموطنان گرامی درخواست می شود پیش از سپرده گذاری در بانک ها و موسسات اعتباری، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی به نشانی WWW.CBI.IR از فهرست بانک ها و موسسات اعتباری مجاز اطلاع پیدا کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم