دانشگاه آزاد ، شهریه مازاد

در مفید بودن دانشگاه آزاد (و حتی آزادتر از اینها) هیچ حرف و حدیثی نیست حتی در شعبه زدنش در خیلی جاها از بورکینافاسو گرفته تا شاخ آفریقا.
کد خبر: ۱۱۵۱۱۶

ما که حسود و بخیل نیستیم.می تواند برود در ایستگاه فضایی دور زمین هم که هر از چند گاه چند تا فضانورد پا در هوا آنجا هستند ، شعبه بزند. کسی جلوگیر نیست.
شاهد مثال : مثلا اگر کسی می تواند ، بیاید جلوی مرا بگیرد تا همین مطلب را که احتمالا طی آن می خواهم به دانشگاه آزاد بند کنم ادامه ندهم. آهای ی ی... نفس کش ! آنچه راجع به دانشگاه آزاد ، یک کمی محل بحث و دعواست ، میزان و مقدار شهریه های دریافتی آن است که بلاتشبیه مثل نرخ اجاره بهای مسکن ، سیر صعودی (حتی در شعبه عربستان سعودی) دارد. تو گویی همچین خیال کرده که دانشجویان دانشگاه آزاد ، روی گنج نشستند.همین قضیه ، یک مدتی است که تبدیل به بحث روز شده و روز روشن ، میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد ، کش وقوس هایی در حال شکل گرفتن است که ذیلا توجه شما را به فرازی چند از این گپ و گعده های دوستانه (که تماما به نقل از جراید است) جلب می نماییم :
وزارت علوم : شهریه های دانشگاه آزاد هم باید براساس یک روال منطقی و فرمول ارائه شده تعیین شده و کاهش داده شود.
دانشگاه آزاد : شهریه دانشگاه آزاد زیر حد متوسط تورم جامعه است و موضوع کاهش یا افزایش آن جزو اختیارات این دانشگاه می باشد.
پدر یک دانشجو : همه دانشجویان دانشگاه آزاد از اقشار مرفه جامعه نیستند و مثلا من خودم باید یک سال جان بکنم تا بتوانم شهریه فرزندم را جفت و جور کنم.
رئیس جمهور : اگر شهریه دانشگاه آزاد کاهش نیابد ، تصمیم انقلابی دراین باره خواهیم گرفت. ظاهرا قرار است هیات امنای دانشگاه آزاد ، طی همین هفته جاری ، میزان افزایش شهریه های این دانشگاه را مشخص و اعلام کند ، منتهی طوری که جناب جاسبی اشاره فرمودند ، در این تصمیم گیری ها ، ظاهرا اعضای هیات امنا به عوض توجه به وزارت علوم (در خیابان استاد نجات اللهی) ، گوشه چشمی به بانک مرکزی (واقع در خیابان میرداماد) دارد چرا که به اعتقاد ریاست محترم کل این دانشگاه از هفت دولت آزاد: «این یک حق طبیعی برای یک موسسه غیردولتی است که براساس نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی ، اقدام به افزایش یا کاهش شهریه خود کند تا بتواند از پس خرج و مخارج آن برآید.»
جمعی از دانشجویان : پس ما چطوری از پس خرج و مخارج زندگی شخصی و تحصیلی مان برآییم؛
پاسخ احتمالی امور مالی : این دیگر مشکل شماست. دانشگاه آزاد در مسائل شخصی و حریم خصوصی افراد دخالت نمی کند. به هر تقدیر ، جای نگرانی نیست . وزیر محترم علوم بنا به قولی که از ابتدای تصدی این وزارتخانه داده است ، پیگیر قضیه عدم افزایش بی روال شهریه های دانشگاه آزاد خواهد بود و ریاست محترم دانشگاه آزاد هم همان طور که خودشان اخیرا قول داده اند ، به کمک هیات امنایی که دارند ، همه را از دم راضی خواهند کرد فلذا ما دیگر در این ارتباط چیزی نمی نویسیم چون عزیزان طرف مجادله ، خودشان موضوع را قبل از آن که کار به جاهای باریک بکشد ، تعقیب خواهند کرد. خدا را شکر همه به فکر دانشجوهای عزیز هستند و طرحهای مختلف برای تامین رفاه آنان و رسیدگی به وضعیتشان پی ریزی می کنند. از قرائن این طور پیداست.
آخرین خبر دانشجویی : طرح جامع پیشگیری از خودکشی در میان دانشجویان توسط دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری تدوین شد. (به نقل از روزنامه فرهنگ آفرینش - 9 آبان 85)
توضیح : چون الان جا تنگ است ، راجع به این طرح بعدا سر فرصت شمالی توضیح خواهیم داد.

رضا رفیع
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها