
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، نخستین دیدار از هفته بیست و هشتم هفدهمین دوره رقابت های فوتبال لیگ برتر از ساعت ۱۷ امروز چهارشنبه بین تیم های گسترش فولاد و استقلال در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز آغاز شد که این دیدار با تساوی یک به یک خاتمه یافت.
در حالی که نیمه نخست این بازی با تک گلی که علی قربانی در دقیقه ۱۱ به ثمر رساند با برتری آبی پوشان تهران به پایان رسیده بود، شاگردان فیروز کریمی نیمه دوم را تهاجمی و با هدف جبران گل خورده آغاز کردند. تلاش تیم میزبان در دقیقه ۵۷ ثمر داد و رضا خالقی فر بعد از پاسکاری در بین مدافعان استقلال دروازه حسینی را باز کرد و کار به تساوی کشید.
بعد از آن دو تیم بارها برای رسیدن به دروازه یکدیگر تلاش کردند اما هر بار مهاجمان دو تیم دست خالی از مقابل دروازه مقابل بازگشتند.
با این نتیجه استقلال ۴۸ امتیازی شد و با یک بازی بیشتر از ذوب آهن و به دلیل تفاضل گل بهتر به رده دوم جدول صعود کرد. گسترش فولاد تبریز نیز ۳۵ امتیازی شد و در همان رده نهم باقی ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید