بازداشت قاتل چوپان

مردی با همدستی دو نفر در جریان سرقت احشام، چوپانی را در شهر ساوه به قتل رساند.
کد خبر: ۱۱۳۱۸۵۰

سرهنگ بیژن اسدی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوه گفت: 16 اسفند سال گذشته ماموران درجریان کشف جسد مردی اطراف یکی از کورههای آجرپزی شهر صنعتی ساوه قرار گرفتند. آنها با حضور در آنجا مشاهده کردند جسد متعلق به چوپان 45 ساله ساوهای بوده که داخل چاهی عمیق افتاده است. جسد او به پزشکی قانونی منتقل شد. در جریان تحقیقات، هویت مقتول شناسایی و با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات برای دستگیری عامل یا عاملان این جنایت ادامه پیدا کرد.

وی افزود: با گذشت چند هفته از جنایت، 7 فروردین امسال، ردپای یکی از عاملان جنایت که از همسایگان چوپان کشته شده بود، در این پرونده به دست آمد و او دستگیر شد. متهم با انتقال به پلیس آگاهی ساوه بازجویی شد و در جریان تحقیقات پلیسی اعتراف کرد همراه دو نفراز دوستانش احشام مرد چوپان را سرقت کردهاند.

اسدی گفت: در ادامه تحقیقات معلوم شد چون او پی به هویت آنها برده بود، وی را کشته و برای این که ردی از این جنایت برجای نگذارند، جسد را به داخل چاه عمیقی در اطراف شهر صنعتی ساوه انداختهاند. متهم روانه بازداشتگاه پلیس شد و تحقیقات برای دستگیری دو متهم دیگر که فراری اند، ادامه دارد. / جامجم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها