یک عکس، یک متن

اینجا متروی برلین است

کارهای عجیب و غریب برخی از مردم فقط مختص کشورهایی که امکانات کمتری برای زندگی دارند، نیست. دیروز عکسی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های خبری منتشر شد که مردی در متروی برلین را نشان می‌دهد که برای حمل یک مبل از مترو استفاده کرده و آن را روی سر خود گذاشته است. رفتاری که در ظاهر در آلمان بعید به نظر می‌رسد!
کد خبر: ۱۱۲۳۶۷۱

بلندترین آسمانخراش چوبی دنیا

بلندترین آسمانخراش چوبی جهان به ارتفاع 350 متر تا سال 2041 میلادی در مرکز توکیو ساخته خواهد شد. این سازه چوبی بخشی از پروژه W350 است که تکمیل آن همزمان با سیصد و پنجاهمین سالگرد تاسیس موسسه تحقیقاتی سومیتومو خواهد بود. به گزارش فردا نیوز، سومیتومو در حال حاضر یکی از بزرگترین شرکتهای تجاری ژاپن است.

این آسمانخراش 70 طبقه که در ساخت آن از فولاد و چوب استفاده میشود در 6500 متر زمین ساخته میشود و مجموعا مساحتی در حدود 455 هزار متر مربع خواهد داشت. گرداگرد این سازه، بالکنهایی برای احداث فضای سبز در نظر گرفته شده است تا به این شکل، ایده طراحان مبنی بر نزدیک کردن شهر به جنگل تحقق یابد.

زنان اسکیباز افغانستان

باشگاه اسکی بامیان در سال 2011 توسط یک خبرنگار سوئیسی به نام کریستف زورچر تاسیس شد.

به گزارش دیلی میل، هنریته مربی 38 ساله، به بامیان در مرکز افغانستان سفر کرده است تا ورزش اسکی را به اعضای این باشگاه آموزش دهد. گرچه شاید دیدن زنان افغانستان در لباس غربی اسکی کمی عجیب به نظر برسد، اما هنریته توضیح میدهد این افراد از هزارهها (شیعیان افغانستان) هستند که یکی از آزادیخواهترین گروههای افغانستان اند و برقع در میانشان اجباری نیست.

ساختمان 5 میلیارد دلاری اپل

اپل با معضل جدید اداری در دفترمرکزی جدید خود که به شکل سفینه فضایی است، روبهرو شده است.

به گزارش خبرآنلاین، پردیس سفینه فضایی موسوم به «اپل پارک» مسکن 13 هزار کارمند است. این ساختمان براساس آخرین تفکر استیو جابز بنا شده و بزرگترین منحنی شیشهای جهان متشکل از 3000 قطعه شیشه را در خود جای داده است.

اما آنچه نورمن فاستر،معمار اصلی همراه با جانی آیو و 250 شاگرد معمار، ساخته است باعث دردسرتازه برای کارمندانی شده که با این سبک معماری آشنا نبوده و اغلب به در و دیوار شیشهای میخورند.

ظاهرا در دو مورد از برخوردِ ناگهانی کارمندان با در و دیوار شیشهای، کارشان به اورژانس نیز کشیده شده است.

حالا اپل مجبور شده با نصب برچسب هشدار مانع تکرار چنین مشکلی برای کارمندان شود.ایده ساخت بنای پنج میلیارد دلاری توسط استیو جابز در سال 2011 و قبل از مرگش مطرح شد.قرار است تیم کوک در این مورد برای سهامداران توضیح دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها