درباره ستاره جدید و اروگوئه ای

منچستر یونایتد فورلان می خواهد

دیه گو فورلان مهاجم اروگوئه ای که بتازگی در ازای 7.5 میلیون پوند پیراهن تیم فوتبال منچستر یونایتد انگلیس را پوشید هنوز جای ثابتی در خط حمله این تیم نیافته است اما شاید آینده از آن این بازیکن 23 ساله و مو طلایی باشد که قابلیت هایش در ارسال پاس و باز کردن بازی برای تیمش از آنچه به طور متوسط از یک مهاجم انتظار می رود، در سطحی بالاتر است.
کد خبر: ۱۱۲۳۴

 البته فورلان شاید الان یک تنیسور حرفه ای می بود زیرا راهی که در ابتدا انتخاب کرد به کلی با فوتبال متفاوت بود در توضیح باید بگوییم وقتی پانزده سال داشت ، زیر نظر مارچلو فیلی پینی ، مدیر فعلی تیم ملی تنیس مردان اروگوئه فعالیت می کرد و آرزوها و نقشه هایش نیز به این ورزش منحصر می شد، تا این که او را قانع کردند می تواند در فوتبال آینده روشن تری داشته باشد و به این ترتیب ، جذب تیم معروف پنارول در شهر زادگاهش ، مونته ویدئو شد و وقتی فقط هجده سال داشت ، کشورش را ترک گفت و به بوینسآیرس رفت و به عضویت تیم ایندپاندیانت آرژانتین درآمد او یک سال ونیم سال قبل از کوچش به اولدترافورد بیش از سی گل برای ایندپاندیانت در مسابقات رسمی زده بود که بیست وسه تای آن در سال 2001 بود.

با یاری او بود که اروگوئه در سال نودونه به نیمه نهایی جام جهانی جوانان رسید و این در خاک نیجریه اتفاق افتاد. فورلان در نوجوانی اش دهها راه و احتمال متفاوت ورزشی را پیش روی خود می دید چرا که پدرش پابلو فورلان که در دوران جوانی مدافع در تیم های فوتبال پنارول اروگوئه و سائوپولوی برزیل بود یک مجتمع ورزشی مجهز به یک دریاچه مصنوعی را به حومه شهر مونته ویدئو خریده بود و دیه گو می توانست در آن تاخت و تاز کند و به هر رشته ای که می خواهد بپردازد.

این چنین بود که دیه گو شناگر و اسکی باز خوب روی آب هم شد در عین حال ، او هیچ گاه از درس خواندن نیز ابا نداشته و سرش توی کتاب بوده است از این طریق بود که زمان زندگی در بوینس آیرس به یادگیری زبان انگلیسی و علم کامپیوتر پرداخت و به خواندن درس علوم سیاسی نیز همت گماشت.با این حال خودش می گوید: وقتی جام مرکوسور شروع شد و من با ایندپاندیانت در آن شرکت کردم ، مجبور شدم این درسها و کارها را کنار بگذارم . هدف من همیشه شرکت در جامهای جهانی همراه با تیم ملی کشورم بوده است و قطعا امیدوارم واقعا به درد اروگوئه بخورم اگر هم انتخاب نشوم که البته شد مثل هر اروگوئه ای دیگر پای تلویزیون می نشینم و برای تیم ملی کشورم هورا می کشم.اروگوئه برای اولین بار از1990به بعد به جام جهانی راه یافته و در گروهی قرار گرفته است که فرانسه ، دانمارک و سنگال هم در آن جای دارند و عبور از سد آنها کار سختی است .

در هر حال ، منچستر یونایتد از نرسیدن فورلان به خواستهای ملی اش اصلا ناراحت نخواهد شد، زیرا به معنای باقی ماندن بیشتر او در اردوی باشگاهی و پرداختن او به امور منچستری ها خواهد شد. آنها خوشحالند که طرح و برنامه انتقال فورلان به اتلتیکو مادرید اسپانیا در اواسط سال 2001 ، به دلیل اختلافی که بر سر نحوه پرداخت مبلغ هشت و نیم میلیون دلاری انتقال او وجود داشت، سر نگرفت.

ایندپاندیانت که در آن زمان مثل حالا تا خرخره در قرض فرو رفته بود بالای 30 میلیون دلار اصرار داشت این مبلغ را در جا و در یک نوبت دریافت کند و نه در چند قسط اما مادریدی ها نپذیرفتند. حتی در زمستان سال گذشته نیز وقتی مساله آمدن فورلان به انگلیس مطرح شد، ابتدا اسم میدلزبرو شنیده می شد اما مشابه همین بحثها با این باشگاه نیز صورت گرفت که به بن بست خورد و سرانجام منچستری ها به وسط پریدند و از آب گلآلود بهترین ماهی را گرفتند.

البته دانی یل بولوت نیکوف ، یکی از وکلای فورلان می گفت شیاطین سرخ دیر وارد ماجرا شده اند و نمی توانند موکل وی را صید کنند با این حال تردید میدلز برو و صحبت های سر الکس فرگوسن با فورلان و جلب موافقت وی در ارتباط با شرایط اقامت و بازی اش در اولدترافورد مشکل دیرکرد باشگاه در استخدام وی را حل کرد و همه چیز جور شد.این مربی سرشناس اسکاتلندی که برخلاف حرفهای قبلی اش تصمیمبه ماندن در یونایتد تا سال 2005گرفته است ، در5 ماه گذشته فقطبه عنوان نفر ذخیره و در معدودی از مسابقات تیمش از فورلان سود جسته است ، اما او مدعی است بسیاری از خصوصیات لازم و مورد نظرش را در این بازیکن باهوش یافته است و می داند که او می تواند در فصل بعدی نقش مهمتری در منچستر ایفا کند در آن صورت وی باید رود فان نیستل روی هلندی ، اوله گونار سولشر نروژی و پل اسکولز انگلیسی که اعضای اصلی خط حمله شیاطین در فصل جاری بوده اند و یا حداقل دو نفرشان را کنار بزند تا جایی ثابتی بیابد باید دید او در این مهم می تواند همان اندازه موفق باشد که فان نیستل روی در فصل جاری بود.یک نکته دیگر هم هست ، اگر نقشه یک سال اخیر منچستر یونایتد برای استخدام پائولودی کانیو مهاجم ایتالیایی وستهام در پایان فصل جاری عملی شود و او نیز به اولد ترافورد بیاید کار فورلان از آنچه هست سخت تر خواهد شد اما فورلان هنوز ناامید نیست و هر کسی که بازیهای او را بیشتر دیده و به قابلیت ها و هوش او معتقد و واقف است ، یقینا به همین شکل می اندیشد باید صبر کرد و به تماشا نشست که واقعا دیدن دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها