انتقاد مالک سینما شهرک

امیرحسین علیزاده، مالک سینما شهرک طی اظهارنظری از خلف وعده جشنواره فیلم فجر خبر داد و گفت: باوجود قراردادی که با جشنواره فیلم فجر داشتیم و آماده‌سازی دو سالنی که متعهد شدیم، از فهرست سینماهای مردمی حذف شدیم که جای تعجب فراوان دارد.
کد خبر: ۱۱۱۲۷۸۱

مالک سینما شهرک درباره عدم اعلام سینما شهرک در میان سینماهای اعلام شده از سوی دفتر جشنواره فیلم فجر به فارس گفت: من همچنان در شوک هستم. سینمای ما کاملا آماده است و همانطور که متعهد بودیم دو سالن سینما در طبقه پنجم این مجموعه آماده است. بهرغم دارا بودن قرارداد با جشنواره فیلم فجر، اما سینما شهرک در میان سینماهای مردمی قرار نگرفته است که برای من جای تعجب دارد.

علیزاده ادامه داد: سینما شهرک در شهرک غرب در سه طبقه و 11 سالن سینما آماده میشود. از سه ماه قبل که قرار بود سالن را برای جشنواره فیلم فجر برسانیم، انرژی مان را روی طبقه پنجم مجموعه گذاشتیم و با عجله و هزینهای بالاتری نزدیک به سه یا چهار برابر معمول، دو سالن این طبقه را آماده کردیم که متاسفانه در میان سینماهای مردمی جشنواره هم قرار نگرفتیم. این در شرایطی است که ما تمایل چندانی به حضور در جشنواره نداشتیم و پولی هم دریافت نکردیم، اگر این انرژی و هزینه را بدون عجله صرف کل سینما میکردیم تمام سالن‌‌هایمان آماده میشد.

علیزاده تاکید کرد: هم اینک دو سالن سینما شهرک در طبقه پنجم همانطور که وعده کرده بودیم، آماده است و بزودی آن را افتتاح خواهیم کرد.

او درباره دلیل عدم اعلام نام سینما شهرک در میان سینماهای مردمی جشنواره گفت: مدیرکل سینمای حرفهای آقای فرجی از هیچ تلاشی برای سینما فروگذار نبود، اما عدهای شیطنت و اعلام کردند سینما آماده نمیشود. الان با هزینههایی که برای آمادهسازی انجام شد، ما متضرر شدیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها