آغاز احداث پلاسکوی جدید از 29 دی

معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران سرانجام طرح نهایی ساختمان پلاسکو را تشریح کرد و گفت: احداث ساختمان پلاسکو در ده طبقه سطح و پنج طبقه پارکینگ در 29 دی آغاز و پیش‌بینی می‌شود،‌ مراحل ساخت این ساختمان سه سال به طول بینجامد.
کد خبر: ۱۱۱۱۳۳۳

به گزارش مهر، مهدی حجت افزود: در مورد ساختمان پلاسکو میزان تراکم طرح تفصیلی را به رسمیت شناختیم، اما حقوق کسبه هم مهم است. درخصوص احداث ده طبقه ساختمان سازمان میراث فرهنگی نیز آن را پذیرفته است.

وی ادامه داد: مدرسه ژاندارک که در نزدیکی این بنا واقع شده، ثبت میراث فرهنگی است که یکی از مسائل مطرح شده بود که باید حریم آن حفظ میشد.

این در حالی بود که ارتفاع بنای ساخته شده به بیشتر از 12 متر میرسید، اما با توجه به حقوق مکتسبه موافقت شد ساختمان در ده طبقه احداث شود تا در ضلع مدرسه ژاندارک بارگذاری کمتری صورت بگیرد.

معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به مساله تامین پارکینگ ساختمان پلاسکو بیان کرد: این ساختمان به 2300 پارکینگ نیاز دارد و با توجه به این که امکان احداث پنج طبقه زیرزمین به عنوان پارکینگ وجود داشت، تنها 1300 پارکینگ تامین میشود؛ بنابراین براساس توافقات صورت گرفته با بنیاد مستضعفان قرار شد، پارکینگ مقابل که به عنوان یک پاساژ قدیمی است، تجهیز و دیجیتال شده و به عنوان پارکینگ مورد نیاز مورد بهره برداری قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها