در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم، ساعت 9 و 40 دقیقه صبح دیروز زن 40 سالهای خود را به طبقه پنجم مجتمع پنج طبقه پردیس در رضوانشهر رساند و ابتدا پسر ده ماههاش را به پایین پرت کرد و سپس دختر 9 سالهاش را در آغوش گرفت و در حالی که دخترک مقاومت میکرد او را هم از پنجره به پایین پرت کرد.
زن جوان پس از این اقدام جنون آمیز، خودش را به لبه پنجره رساند و بدون هیچ حرفی به پایین پرید. پس از گزارش این ماجرا به پلیس و اورژانس، ماموران همراه امدادگران اورژانس خود را به محل حادثه رساندند. در بررسیهای اولیه مشخص شد، زن 40 ساله فوت کرده، اما دو فرزندش هنوز زنده هستند که سریع به بیمارستان منتقل شدند.
سرهنگ محمدرضا جعفری خیرخواه، معاون اجتماعی پلیس استان گیلان در این باره به جامجم گفت: ماموران برای شناسایی انگیزه این زن، ابتدا شناسایی هویت او را در دستور کار قرار داده و توانستند هویت او و دو فرزندش را شناسایی کنند. شوهر این زن که کارگر است به پلیس احضار شده و تحقیقات برای رازگشایی از انگیزه همسرش برای خودکشی آغاز شده است.
وی افزود: این زن از خود دست نوشتهای باقی نگذاشته تا بتوان از طریق آن انگیزهاش را شناسایی کرد.
معاون اجتماعی پلیس گیلان درباره وضعیت دو کودک این زن نیز گفت: پسر ده ماهه بر اثر شدت جراحات جان باخت، اما دختر 9 ساله به خاطر سقوط روی خودرو، زنده مانده و دچار شکستگی پا شده است. دختر 9 ساله به بیمارستانی در شهر انزلی منتقل شده است.
بررسیهای اولیه نشان داد، این زن کارشناس مامایی و شاغل بوده و با شوهر خود نسبت نزدیک فامیلی داشته است. همچنین ساختمان پردیس محل زندگی این مادر و فرزندانش نبوده است و به علت خالی ازسکنه بودن، طبقه پنجم آنجا را برای خودکشی انتخاب کرده بودند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: