برانکو: تا آخرین لحظه جنگیدیم

سرمربی پرسپولیس معتقد است تیمش جدا از نتیجه، عملکرد بهتری را مقابل پارس جنوبی ارائه داده است. او که از برد یک بر صفر تیمش و صدرنشینی به شدت خوشحال بود در پایان بازی گفت: من به بازیکنانم به خاطر این برد تبریک می‌گویم که تا آخرین لحظه جنگیدند. آن هم در مقابل تیمی که دومین شکستش در یک سال گذشته بود. این دیدار واقعا یک دربی بود. جدا از نتیجه، تیم بهتری نسبت به جم بودیم. چیزی که من را به طور خاص خوشحال می‌کند انگیزه بازیکنانم بود.
کد خبر: ۱۰۹۷۲۷۹

برانکو درباره پارس جنوبی هم گفت: من به بازیکنانم گفتم که آنها 11 هفته صدر جدول هستند و این تصادفی نیست. آنها خوب سازماندهی شدند و تحت‌فشار بازی نمی‌کنند و از بازی لذت می‌برند. به همین خاطر برد ما ارزش بیشتری دارد.

سرمربی پرسپولیس در ادامه درباره عملکرد خط حمله تیمش گفت: ما دو بازی سخت مقابل پدیده و پارس جنوبی داشتیم که هر دو تیم سازماندهی خوبی دارند. طبیعی بود که می‌دانستیم به سختی به موقعیت گل دست پیدا می‌کنیم. مقابل پدیده چهار، پنج موقعیت گل داشتیم که باید گل می‌زدیم. در مقابل پارس البته موقعیت‌های کمتری داشتیم. ما از سیستم دفاعی حریف آگاه بودیم و به نحوی بازی کردیم که برای حریفمان موردپسند باشد اما آگاهانه این کار را کردیم چون قهرمان کشور هستیم. برانکو افزود: تمام تلاش ما این است که مدام هجومی بازی کنیم چون این تنها روشی است که با آن می‌توان نتیجه را حفظ کرد. نهایتا هم به نفعمان تمام شد. وقتی دقیقه 96 گل می‌زنید به شانس ربط پیدا می‌کند اما ما به دنبال این گل بودیم. ما این احساس را داشتیم که گل حوالی تیم ما است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها