مرضیه به مدرسـه بازگشت

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پروش مازندران گفت مرضیه کیائی، دانش‌آموز رامسری که اخیرا به خاطر نبود مدرسه در روستایشان به فرماندار شهرستان نامه نوشته بود، با پیگیری همه‌جانبه به مدرسه بازگشت.
کد خبر: ۱۰۸۹۵۹۹

مرضیه که از اهالی روستای سپارده شهرستان رامسر است، اوایل هفته جاری نامه‌اش خطاب به فرماندار رامسر را در فضای مجازی منتشر کرد و در مقدمه آن نوشت که قرار بود این نامه را هنگام سفر فرماندار به روستایشان قرائت کند، ولی نتوانست این کار را بکند. به دنبال انتشار این نامه، جام‌جم نیز همپای سایر رسانه‌ها، نامه این دانش‌آموز محروم را همراه یادداشتی خطاب به فرماندار رامسر منتشر کرد و اکنون تلاش مشترک جام‌جم، سایر رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی نتیجه داده است.

اسفندیار نظری دیروز در گفت‌وگو با ایرنا دراین باره اظهار کرد: مرضیه در مدرسه شبانه‌روزی امیرالمومنین(ع) تنکابن نام‌نویسی شده و از این پس در این مدرسه درس خواهد خواند.

وی گفت که همراه مرضیه، دو دانش‌آموز دیگر از روستاهای همجوار هم به این مدرسه هدایت و تحصیل خود را آغاز کردند.

مدرسه روستای سپارده دارای دو مقطع ابتدایی و متوسطه اول است و دانش‌آموزان متوسطه دوم این روستا باید برای ادامه تحصیل در مدارس شهر رامسر یا مدارس دیگری که در نزدیکی آنها وجود دارد، ثبت‌نام کنند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پروش مازندران گفت: آموزش و پرورش هزینه رفت و برگشت این دانش‌آموز به مدرسه را هم تقبل کرده است تا مشکلی برای ادامه تحصیل او ایجاد نشود.

نظری با تاکید بر این‌که آموزش‌و‌پرورش اجازه نمی‌دهد دانش‌آموزی به خاطر نبود مدرسه یا مشکلات مالی از تحصیل محروم شود، افزود: ما از همه خانواده‌های دانش‌آموزان می‌خواهیم تا وجود هرگونه مشکل در روند تحصیل فرزندانشان را به آموزش و پرورش اطلاع دهند تا پیگیری شود.

جام‌جم به عنوان یک رسانه مسئول، از رسانه‌های همکار و مسئولان شهر رامسر که مشکل این دانش‌آموز محروم را حل کردند، قدردانی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها