حساب پرسپولیس خالی شد

مدیران باشگاه پرسپولیس توانستند طلب یک میلیون و 300 هزار یورویی مانوئل ژوزه را فراهم کنند. مبلغ سنگینی که از بودجه فصل جاری این باشگاه برداشت شده است، تا آنها برای پرداخت مطالبات فصل جاری بازیکنان و اعضای کادر فنی خود مشکل داشته باشند.
کد خبر: ۱۰۷۵۳۰۲

با این حال مسئولان پرسپولیس هنوز طلب سرمربی اسبق خود را پرداخت نکرده‌اند. آنها به وکیل قانونی مانوئل ژوزه پیغام داده اند شماره حسابش را برای واریز پول اعلام کند.

باشگاه پرسپولیس تلاش داشت طلب ژوزه را در چند قسط پرداخت کند اما مخالفت وی سبب شد این باشگاه مجبور شود تمام طلبش را یکجا پرداخت کند.

محمدعلی ترکاشوند، معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس در این باره گفت:این پول الان تامین شده و منتظر هستیم راهی برای پرداخت آن پیدا کنیم؛ چرا که مبلغ بسیار زیاد است و براحتی نمی‌توانیم آن را به حساب شخصی واریز کنیم.

وی در ادامه درباره نحوه تامین یک میلیون و 300 هزار یورو گفت: تلاش‌های زیادی در این زمینه انجام دادیم. هواداران حدود 500 میلیون تومان کمک کردند، اما ما مبلغی را هم از اسپانسرمان دریافت کردیم که باید به بازیکنان پرداخت می‌شد، اما این کار را نکردیم و کنار گذاشتیم تا پول ژوزه را بدهیم. پول دستیاران ژوزه را هم که پیش از این به حسابشان واریز کرده‌ایم. اگر این پرونده بسته شود، یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های اخیر باشگاه پرسپولیس بسته شده است.

وی به ایسنا گفت: جالب است بدانید الان دیگر هیچ پولی در حساب باشگاه نداریم. حتی برای تامین هزینه‌هایمان برای سفر به دبی هم با مشکل مواجهیم. پول هتل را نداده‌ایم و بدهکاریم. امیدوارم همه کمک کنند تا بتوانیم هزینه‌های جاری‌مان را برای حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا تامین کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها