jamejamnashriyat
نشریات روزنامه جام جم کد خبر: ۱۰۶۶۸۰۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶  |  ۰۰:۰۱

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود در استان سمنان است.

مواد لازم:

ادویه و روغن: به مقدار لازم

برگ مو: 300 گرم

برنج: 3 پیمانه

پودر خردل: 1 قاشق چای خوری

پیاز: 1 عدد

سس سویا :1 قاشق غذاخوری

گرد لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری

مرغ بی استخوان :500-600 گرم

طرز تهیه:

مرغ‌ها رو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران رابه مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل 1 ساعت بماند تا مزه دارشود. برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها را با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشد. در این فاصله ، در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ‌ها رابه آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ‌ها سرخ شوند و سپس به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ورود بورسی پرابهام

ورود بورسی پرابهام

با گسترش بازار سرمایه و رکوردزنی شاخص بورس در ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌ها متقاضی حضور در بورس و عرضه عمومی سهام خود در بازار سرمایه هستند.

«برد - برد» واقعی

«برد - برد» واقعی

یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه سیاست خارجی تدوین استراتژی کار با کشورهای مختلف و طراحی راهبردهای بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر