
مواد لازم:
ادویه و روغن: به مقدار لازم
برگ مو: 300 گرم
برنج: 3 پیمانه
پودر خردل: 1 قاشق چای خوری
پیاز: 1 عدد
سس سویا :1 قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری
مرغ بی استخوان :500-600 گرم
طرز تهیه:
مرغها رو به تکههای کوچک تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران رابه مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل 1 ساعت بماند تا مزه دارشود. برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها را با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشد. در این فاصله ، در یک قابلمه روغن بریزید و مرغها رابه آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغها سرخ شوند و سپس به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: