به گزارش صدا وسیما ، مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی در رونمایی از 7 محصول جدید کشاورزی در استان گفت:این محصولات شامل بادمجان توپی، گوجه قلمی،گلابی و گوجه درختی با عملکرد هزار و 500 گوجه بر روی یک بوته، 3 نوع کاهو، کاسنی و کدو با شکل متفاوت و عملکرد بالا، هندوانه آناناسی و تولید گیاهی جدید از ترکیب گونههای گیاهی علف چشمه و تره شاهی است که به صورت کاملا ارگانیک تولید شده اند.
حجت الله عباسی افزود: رویشگاه اصلی این محصولات، کشورهای اروپایی است که با سازگار کردن آنها با شرایط اقلیم و خاک کهگیلویه وبویراحمد، بذر این محصولات به بانک ژن محصولات کشاورزی ایران اضافه شد.
حجت الله عباسی گفت: در سال زراعی جدید، این محصولات در 2 هکتار از زمینهای کشاورزی سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد کاشته می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد