مطبخ

طرز تهیه غلور ترش

غلور ترش نوعی شوربای لذیذ است که عموما در میان مردم غرب افغانستان و شرق ایران مصرف می شود. مزیت غلور ترش این است که می توان آن را بر اساس نیاز مردم به صورت های مختلف تهیه کرد.
کد خبر: ۱۰۶۴۳۸۲

طرز تهیه پودر غلور ترش

برای تهیه این پودر در ابتدا ماست را از صافی عبور می دهیم و آب آن را می گیریم تا کمی سفت شود. به دنبال آن مقداری آرد را نیز از صافی رد می کنیم و آن ها را با ماست مخلوط می نماییم. پس از مخلوط کردن آرد و ماست و یا ماست چکه آنها را با دست نرم می کنیم و در آفتاب قرار
می دهیم. پس از خشک شدن آنها را به صورت پودر در می آوریم و سپس در کیسه ای نگه داری می کنیم. به این مواد غلور ترش می گویند.

غلور ترش با گوشت تازه

برای تهیه غلور ترش با گوشت تازه ابتدا مقداری گوشت را در دیگ انداخته و به دنبال آن چند عدد پیاز را همراه با نمک به آن اضافه می نماییم. در مرحله بعد و با توجه به گوشت به مقدار مورد نیاز به آن آب اضافه می کنیم و پس از آنکه گوشت نرم شد. غلور ترش را با آب مخلوط کرده و به شوربا اضافه می کنیم. در مرحله پایانی در ظرف مقداری نان ریز می کنیم و شوربای تهیه شده را به آن اضافه می نماییم و در انتها به اندازه مورد نیاز به آن فلفل اضافه می کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها