در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ماش و پیاز نوعی آش است که بر خلاف اکثر آش ها سبزی ندارد.
مواد لازم:
برنج آشی: برای هرنفر یک پیمانه
عدس و ماش: برای هر دونفر یک پیمانه
لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی: برای هر سه نفر یکپیمانه
گوشت: برای هر نفر 25 گرم
پیاز کوچیک: یک عدد
دارچین: یک قاشق غذا خوری
پیاز جهت پیاز داغ: دو عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز کوچک و کمی زردچوبه کاملا میپزیم. سپس برنج و ماش و عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی رو با کمی زرد چوبه می گذاریم تا نیم پز شود.بعد گوشت رو از صافی رد می کنیم، آب گوشت را به آن اضافه کرده و گوشت را حسابی می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود بعد به آش نیم پز شده آن را به آش اضافه میکنیم. پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل رو هم به اندازه لازم اضافه میکنیم و هر یک ربع ساعت آش را به هم میزنیم که ته نگیرد. بعد از گذشت سه الی چهار ساعت آش کاملا جا افتاده می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد