باتوجه به اینکه طارم در دو استان زنجان و قزوین واقع شده است از تنوع غذایی بسیاری برخوردار است . از این رو می توان یکی از غذا های آن را معرفی کرد.آش ماش و پیاز از غذای های محلی استان قزوین است که در طارم هم پخت می شود .
کد خبر: ۱۰۵۸۶۲۴

ماش و پیاز نوعی آش است که بر خلاف اکثر آش ها سبزی ندارد.

مواد لازم:

برنج آشی: برای هرنفر یک پیمانه

عدس و ماش: برای هر دونفر یک پیمانه

لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی: برای هر سه نفر یکپیمانه

گوشت: برای هر نفر 25 گرم

پیاز کوچیک: یک عدد

دارچین: یک قاشق غذا خوری

پیاز جهت پیاز داغ: دو عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز کوچک و کمی زردچوبه کاملا میپزیم. سپس برنج و ماش و عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی رو با کمی زرد چوبه می گذاریم تا نیم پز شود.بعد گوشت رو از صافی رد می کنیم، آب گوشت را به آن اضافه کرده و گوشت را حسابی می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود بعد به آش نیم پز شده آن را به آش اضافه میکنیم. پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل رو هم به اندازه لازم اضافه میکنیم و هر یک ربع ساعت آش را به هم میزنیم که ته نگیرد. بعد از گذشت سه الی چهار ساعت آش کاملا جا افتاده می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها