بهنوش بختیاری سفیر شد

در مراسم فیلمنامه‌خوانی فانتزی «قصه پری دریایی» لوح سفیر بنیاد بیماری‌های نادر به بهنوش بختیاری، بازیگر نقش «پری» اهدا شد.
کد خبر: ۱۰۵۴۹۵۵

به گزارش ایسنا، در این مراسم که شامگاه اول مرداد در پردیس «قلهک» برگزار شد پس از فیلمنامه‌‌خوانی، دکتر علی داوودیان، مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران طی سخنانی درباره تعریف بیماری نادر و لزوم توجه به این قشر بسیار خاص از بیماران سخن گفت و در ادامه لوح سفیر بنیاد بیماری‌های نادر توسط ایشان به بهنوش بختیاری، بازیگر نقش پری اهدا شد.

بهنوش بختیاری هم در سخنانی ضمن ابراز رضایت از حضور در این فیلمنامه خوانی از همه خواست تا در زمینه بنیاد بیماری‌های نادر و فعالیت‌های آن اطلاع‌رسانی کنند تا ضمن افزایش آگاهی مردم در مورد بیماری‌های نادر، زمینه برای حمایت بیشتر از این بیماران فراهم شود. طبق ادعای برگزارکنندگان، برای اولین بار در خاورمیانه مراسم فیلمنامه‌خوانی فانتزی «قصه پری دریایی» اجرا شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها