تست بازیگری برای «چشم عروسک»

فیلمبرداری «چشم عروسک» به کارگردانی رسول صدرعاملی از اول شهریور آغاز می‌شود و هم اکنون برای نقش دو بازیگر اصلی دختر تست بازیگری گرفته می‌شود.
کد خبر: ۱۰۵۴۹۵۱

مسعود ردایی، تهیه‌کننده سینما با اشاره به فیلم «چشم عروسک» به کارگردانی رسول صدرعاملی گفت: این فیلم سینمایی در مرحله پیش تولید قرار دارد و ما مشغول انتخاب بازیگران آن هستیم، این را هم باید بگویم که «چشم عروسک» دو بازیگر اصلی دختر دارد که ما از میان نابازیگران آنها را انتخاب می‌کنیم و هم اکنون در حال تست گرفتن از این نابازیگران برای انتخاب هستیم.

این تهیه‌کننده بیان کرد: هم اکنون مشغول انتخاب دیگر بازیگران نیز هستیم و فهرست عوامل پشت صحنه نیز در حال تکمیل شدن است. این را هم باید بگویم که ما از میان تهران، شیراز و اصفهان دو جا را برای فیلمبرداری انتخاب می‌کنیم و به ضبط در آن مکان‌ها می‌پردازیم.

او در پایان گفت: فیلمبرداری این فیلم که مضمونی اجتماعی دارد از اول شهریور آغاز می‌شود./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها