هیچ وقت کشورم را ترک نمی‌کنم

پسر بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه با اعلام این‌که به هیچ وجه کشورش را ترک نخواهد کرد، گفت: اظهارات برخی در مورد پدرش اشتباه است و آنها واقعیت را نمی‌بینند.
کد خبر: ۱۰۵۳۱۰۰

حافظ بشار اسد که برای شرکت در المپیاد بین‌المللی ریاضیات «ریو دو ژانیرو» به برزیل رفته است، در مصاحبه با گروه خبری Globo اعلام کرد در تیم سوری شرکت‌کننده در این المپیاد که فعالیت‌هایش تا روز شنبه ادامه خواهد داشت، وی بهترین فرد نیست. پسر رئیس‌جمهور سوریه در پاسخ به این سوال که آیا می‌خواسته که سوریه را ترک کند، تاکید کرد: «نه، هرگز».

وی در پاسخ به این سوال که برخی می‌گویند پدرش دیکتاتور است چه احساسی به او دست می‌دهد، گفت: بخوبی می‌داند که پدرش از چه نوع شخصیتی برخوردار است. برخی افراد حرف‌های زیادی درباره رئیس‌جمهور می‌زنند، اما بسیاری از آنها واقعیت‌ها را نمی‌بینند و صحبت‌هایشان درست نیست. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها