هفتوان با «کوپال» می‌آید

لوون هفتوان، بازیگر سینما و فیلم‌هایی چون یک دزدی عاشقانه، دراکولا و پرویز، فیلم سینمایی «کوپال» را در نوبت اکران دارد. فیلمی به نویسندگی و کارگردانی کاظم ملایی که طبق آخرین خبر، آبان ماه امسال روی پرده سینماها خواهد رفت.
کد خبر: ۱۰۴۲۶۱۶

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نسخه اکران عمومی این فیلم 15 دقیقه کوتاه‌تر از نسخه‌ جشنواره فیلم فجر خواهد بود.

کوپال اولین فیلم بلند کاظم ملایی است که سال گذشته توانست در بخش سودای سیمرغ سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد و به عنوان اثری متفاوت، توجه منتقدان و اهالی رسانه را به خود جلب کند.

این فیلم که چندی پیش در بخش بازار سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فجر نیز روی پرده رفته است، ماجرای یک شکارکش به نام احمد کوپال است که درست قبل از تحویل سال نو گرفتار ماجرایی پیچیده شده و به چالشی غریب کشیده می‌شود.

یکی از ویژگی‌های مهم این فیلم محدودیت‌های آن است، به طوری که بخش اعظم فیلم تک‌بازیگر و تک‌لوکیشن بوده و قصه ‌آن در یک بازه‌ زمانی فشرده رخ می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها