مجمع انتخابات فدراسیون والیبال بزودی برگزار می‌شود

فهرست سلطانی‌فر

مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان بعد از تماشای بازی پایانی هفته دوم لیگ جهانی والیبال گفت: از بابت آینده فدراسیون والیبال نگرانی نداریم، زیرا سیستم والیبال قوام مدیریتی خوبی دارد و رئیس آینده همین راه موثر و با برنامه را ادامه می‌دهد و کسی نمی‌تواند برای این رشته کم‌کاری کند. از طرفی آدم‌های شاخصی برای انتخابات این فدراسیون مطرح شدند که خوشبختانه می‌توانند در ادامه راه برای این رشته برنامه ریزی خوبی داشته باشند.
کد خبر: ۱۰۴۱۲۴۴

وزیر ورزش و جوانان در حالی این صحبت‌ها را مطرح می‌کند که در روزهای گذشته و هر وقت که درباره انتخاب جانشین محمدرضا داورزنی صحبت به‌میان می‌آمد، نام یک نفر مطرح بود؛ احمد ضیایی.

ضیایی، نایب‌رئیس فدراسیون والیبال از دوستان نزدیک داورزنی است که وقتی رئیس فدراسیون به عنوان معاون قهرمانی وزیر ورزش به ساختمان سئول رفت، نام او برای جانشینی داورزنی بیش از بقیه مطرح شد. داورزنی از زمستان گذشته به عنوان سرپرست، فدراسیون والیبال را اداره کرده است، اما این شرایط باید بزودی با تشکیل مجمع فدراسیون و انتخابات رئیس جدید خاتمه پیدا کند. تاکنون گزینه‌های مختلفی برای جانشینی داورزنی مطرح شده که محتمل‌ترین آن احمد ضیایی، نایب‌رئیس کنونی فدراسیون والیبال است. ضیایی سال‌هاست در کنار داورزنی این پست را دارد، اما هیچ گاه نقش پررنگی ایفا نکرد و معمولا از حضور جدی در جلسات مهم و رویدادهای بزرگ دوری می‌کرد.

او شخصیت موجهی در میان اهالی والیبال به شمار می‌آید که با وجود سابقه فراوان در کنار داورزنی، تاکنون خود را به صورت مستقیم کمتر درگیر مسائل و اتفاقات جاری می‌کند، اما فرد مورد اعتماد داورزنی برای ادامه راه کنونی است. احمد ضیایی موضوع حضور در فدراسیون والیبال به عنوان رئیس را تائید کرده، اما می‌گوید فعلا خبر قطعی نیست.

در جلسه اعضای فدراسیون والیبال با کولاکوویچ، زمانی که سرمربی جدید تیم ملی تازه به ایران آمده بود، ضیایی به عنوان نخستین حضور جدی خود در مسائل کلان فدراسیون در این جمع شرکت کرد.

ضیایی دارای دکترای مدیریت بازرگانی از آمریکا، حدود ده سال سابقه بازی به صورت حرفه‌ای در تیم‌های والیبال ارومیه را دارد و کارهای مدیریتی خود را از سال 1360 و در جهاد سازندگی استان آذربایجان غربی آغاز کرده است و از سال 1380 به عنوان فرماندار و معاون استاندار در شهرهای مختلفی همچون پیرانشهر، بوکان، مراغه، مرند، اردبیل و کرج سابقه خدمت دارد.

ضیایی در گفت‌وگویی، خبر نامزدی خود در انتخابات مجمع فدراسیون والیبال را رد نکرد و گفت: صحبت درباره این موضوع وجود دارد. بنده ده سال با والیبال هستم و اگر خدا بخواهد،‌ برای ریاست فدراسیون والیبال نامزد می‌شوم. آقای داورزنی اکنون معاون وزیر ورزش، سرپرست فدراسیون و نایب‌رئیس کنفدراسیون والیبال آسیا و ریاست منطقه آسیای مرکزی را برعهده دارد و ما طبق دستور وی کارهای فدراسیون را انجام می‌دهیم.

وی در پاسخ این پرسش که چه زمانی انتخابات فدراسیون والیبال برگزار می‌شود؟ گفت: به احتمال زیاد در آینده‌ای نزدیک.

با نزدیکی ضیایی به داورزنی و علاقه‌مندی وی به ریاست در این ورزش همچنین با اشاره به حرف‌های سلطانی‌فر که گفته آدم‌های شاخصی برای انتخابات فدراسیون والیبال داریم باید دید آیا ضیایی همچون داورزنی مورد وثوق و تائید وزیر ورزش و جوانان هم هست و آیا نام احمد ضیایی هم در میان فهرست آدم‌های شاخص آقای وزیر قرار دارد؟ از طرفی فدراسیون والیبال با ملی‌پوشانی تحصیلکرده که خود از نامزدهای انتخاباتی به شمار می‌روند، می‌تواند باز هم مدیرانی از جنس این ورزش داشته باشد. بنابراین باید دید رقابت نامزدها در موفق‌ترین فدراسیون ورزشی سال‌های اخیر چه سرنوشتی پیدا می‌کند.

محمد رضا‌پور

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها