فرمول یک از نیمه راه هم گذشت

راننده اسپانیایی رنو: در این رقابت ها حتی اجازه و مجال یک اشتباه را هم ندارید. به همین خاطر من نیز هرگز دچار غرور کاذب نشده ام. پیروزی فرناندو آلونسو در مسابقات چندی پیش گراندپری کانادا
کد خبر: ۱۰۳۵۸۵

در شهر مونترال ششمین قهرمانی را طی 10 تورنمنت امسال اتوموبیلرانی «فرمول یک» برای این راننده 25 ساله اسپانیایی و «عضو» درخشان رنو به ارمغان آورد و وی را در راه تجدید مقام قهرمانی فصل پیش اش از میشاییل شوماخر معروف و آلمانی که صاحب رتبه دوم در جدول رده بندی کلی است 19 امتیاز پیش انداخت و کار این راننده 37ساله ژرمن را برای باز پس گرفتن عنوان نخست ادوار گذشته اش از رقیب خونسرد و پرتداوم اسپانیایی دشوارتر ساخت.
این در حالی است که شومی راننده اول تیم فراری هنوز با 7دوره قهرمانی در این رقابتها رکورددار است و توانسته است اخیرا در گراندپری ایندیاناپولیس به رتبه اول برسد.
این چهارمین قهرمانی متوالی آلونسو در رقابتهای امسال بود و برای پنجمین بار متوالی بود که وی یک مسابقه را در خط اول و به عنوان پیشتاز در جمع شرکت کنندگان (Pole position) شروع می کرد. او مثل معمول بر مسابقه حاکمیت داشت و جولان می داد و اگر کیمی رایکونن ، راننده فنلاندی تیم مک لارن خطا نمی کرد و رتبه دوم مسابقه مونترال را به شوماخر نمی سپرد و خود به رتبه سوم اکتفا نمی کرد، بدیهی است که برتری امتیازی آلونسو بر شومی در جدول کلی افزایش بیشتری می یافت و فاصله فزونتری بین این دو می افتاد.
رایکونن در حالی بر سکوی سوم این مسابقه ایستاد که فصل پیش در مونترال به قهرمانی رسیده و در این راه آلونسو را هم جا گذاشته بود. با این حال تا این مقطع از رقابتهای امسال و پس از گذشت و اتمام بیش از نیمی از تورنمنت های 18گانه فصل ، یک بار دیگر مثل سال پیش و حتی فراتر از آن همه چیز در اختیار و تسلط و تسخیر آلونسو نشان داده است و اکتفای او به رتبه پنجمی در ایندیاناپولیس نیز این معادله را تغییر نداده است.
این چهاردهمین عنوان اولی آلونسو در رقابتهای گراندپری اتومبیلرانی «فرمول یک» طی عمر ورزشی وی محسوب می شد و او حالا پس از شوماخر صاحب بیشترین رتبه اولی در میان راننده های «هنوز شاغل و غیر بازنشسته» این سری پیکارها به حساب می آید. او به واقع از اواسط فصل پیش به این سو و بدون احتساب مسابقات ایندیاناپولیس در 15تورنمنت متوالی «فرمول یک» بر سکوی افتخار ایستاده و این بدان معناست که صاحب یکی از رتبه های اول تا سومی شده است.
او که برای اولین بار در یک تورنمنت «فرمول یک» برگزار شده در امریکای شمالی و مرکزی به قهرمانی می رسید، می گوید: «برای من واقعا فوق العاده است.
در هر 3 سال گذشته هم این شانس را داشتم که این تورنمنت را ببرم اما ارتکاب اشتباهاتی مرا از این مهم بازداشت ، ولی سرانجام به آنچه که باید رسیدم.»


منبع: سایت فرمول یک / 1جولای
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها