ازدواج شاهزاده خانم با یک کارگر رستوران+عکس

ازدواج پرنسس ژاپنی با کارگر رستوران ساحلی باعث حیرت مردم ژاپن شد.
کد خبر: ۱۰۳۱۷۳۵
ازدواج شاهزاده خانم با یک کارگر رستوران+عکس

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از دیلی میل، شاهزاده خانم ژاپنی که نوه امپراتور «آکیهیتو» به شمار می آید 5 سال پیش با یک کارگر رستوران آشنا شده و آنها پس از گذراندن دوران دانشگاه با هم ازدواج کردند.
داماد 25 ساله «کی کومورو» در یک رستوارن گردشگری ساحلی مشغول به کار بوده که شاهزاده خانم را ملاقات کرده و به هم علاقمند شده اند.

شاهزاده خانم ژاپنی «ماکوآکیشینو» بیان کرده است که به همسر خود علاقمند و از ازدواج خود خوشحال است و دیگر نمی خواهد یک شاهزاده باشد و تنها طبقه اشرافی خود را حفظ خواهد کرد و از دست دادن موقعیت اجتماعی اش در نقش یک شاهزاده برایش اهمیت چندانی ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها