سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
* در شیشه آبلیمو را چرب یا مرطوب نکنید.
* شیشه آبلیموی خانگی را قبل از پرکردن کاملا خشک کنید.
* آبلیمو را در جای خشک و خنک نگه دارید.
* استفاده از درهای پلاستیکی میتواند برای پیشگیری از زنگزدگی در آبلیمو و افزایش عمر آن موثر باشد.
* بههیچوجه آبلیموهای به اصطلاح خانگی که منشأ تولید و بستهبندی مشخصی ندارند، نخرید.
* بهترین کار این است که خودتان لیموی تازه آب بگیرید و مصرف کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد