آغاز گل‌دهی درختان مانگرو در سیریک

گل‌دهی درختان مانگرو در شهرستان سیریک آغاز شده است و تا اواخر اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.
کد خبر: ۱۰۲۵۴۱۴

به گزارش ایسنا، شهرستان سیریک دارای یک هزار و 500 هکتار جنگل‌های مانگرو با دو گونه حرا و چندل است که حدود 800 هکتار آن به‌صورت طبیعی و 700 هکتار آن به‌صورت دست کاشت درخورها و تالاب‌ها نهال‌کاری شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیریک در این خصوص در جمع خبرنگاران گفت: گلدهی درختان حرا و چندل در شهرستان سیریک تا اواخر اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

عنایت‌الله شعبانی افزود: گل‌های خوشه‌ای و زرد رنگ درختان حرا با رایحه‌ای دلپذیر و زیبا، و گل‌های سبز شمشیری درختان چندل، زیبایی تالاب بین‌المللی آذینی را دوچندان کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در انتهای فصل گل‌دهی، بذر تولید شده بر روی پایه مادری رشد و نمو کرده و در پایان تیرماه با کمک جوامع محلی و همیاران طبیعت، این نونهال‌ها جمع‌آوری و در مناطق مستعد کشت می‌شود.

شعبانی در پایان تصریح کرد: جنگل‌های حرا محل امنی برای تولیدمثل انواع آبزیان، پرندگان، حشرات، حفاظت از خاک است و گسترش این جنگل در تنوع زیستی، حفاظت خاک و اکوسیستم منطقه تأثیرگذار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها