غذای این مرد فقط شاخه و برگ درختان است+عکس

محمود بوت مردی پاکستانی از گوجرانواله، منطقه‌ای در استان پنجاب پاکستان است که از 25 سال گذشته تاکنون از شاخ وبرگ گیاهان تغدیه می کند
کد خبر: ۱۰۲۲۵۰۶
غذای این مرد فقط شاخه و برگ درختان است+عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نیوز ورد ایندیا، مرد پاکستانی که به علت ناتوانایی در تهیه غذا به جویدن برگ‌ها عادت کرده بود، حالا به خوردن برگ و شاخه‌های درختان اعتیاد پیدا کرده و نمی‌تواند از خوردن آنها دست بکشد.

این مرد پاکستانی که در شهر خود معروف شده است، در طول این مدت هرگز دچار بیماری نشده و با وجود مراجعه کردن به بیمارستان، پزشکان مورد خاصی را گزارش ندادند.

وی در گذشته عقیده داشت، خوردن برگ درختان بهتر از خواهش کردن به مردم برای کمک است؛ با وجود اینکه وی مدتی بعد موفق به پیدا کردن شغل مناسبی شد اما نتوانست خوردن برگ و شاخه درختان را ترک کند.

این مرد 50 ساله پاکستانی، حدود 25 سال است که عادت به خوردن برگ درختان کرده است؛ محمود می‌گوید: «خانواده من بیش از حد فقیر بودند و تهیه یک وعده غذایی ساده برای ما خیلی دشوار بود».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها