ناهار

خورش تجین مراکشی

چشیدن طعم غذاهای ملت‌های دیگر تجربه متفاوت و گاه خوشمزه‌ای است. برای این کار یا باید به آن کشور بروید یا به رستوران‌های گران قیمت.
کد خبر: ۱۰۲۲۲۳۶

این هفته طرز تهیه تجین، غذای معروف مراکشی را با ما بیاموزید و بدون هزینه زیاد، یک طعم بین‌المللی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه تجین:

گوشت خورشی: نیم کیلوگرم، نخود سفید پخته بدون آب: 400 گرم، کدو خردشده: 800 گرم، آلو بخارا: 100 گرم، گشنیز تازه: 100 گرم، روغن زیتون: به میزان لازم، پیاز نگینی خرد شده: یک عدد، گوجه فرنگی خرد شده:400 گرم، قرص عصاره سبزیجات یا آب سبزیجات پخته: یک عدد، خلال‌ بادام برشته شده: 2 قاشق‌سوپخوری، نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار لازم

ادویه تجین مراکشی:

ادویه مراکشی: یک قاشق سوپخوری، زیره: یک قاشق سوپخوری، دارچین: یک قاشق سوپخوری، زنجبیل: یک قاشق سوپخوری، پاپریکای شیرین: یک قاشق سوپخوری

همه ادویه‌های ساییده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.

برای تهیه تجین، ابتدا گوشت را با ادویه‌ها مخلوط کنید و چند ساعتی در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا ادویه‌ها به خورد گوشت برود. روغن زیتون و پیاز خرد شده و گشنیز را در قابلمه بریزید و تفت دهید. نخود سفید و گوجه‌ها را اضافه کرده، قرص عصاره سبزیجات را در آب جوش حل و به غذا اضافه کرده، کمی هم بزنید و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید. دو لیوان آب دیگر به آن اضافه کنید و بعد در ظرف را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید دو ساعت کامل با هم بپزد. بعد از پخت کامل، آلو بخارا و کدو و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک ساعت دیگر مواد را با هم بپزید. وقتی زمان پخت تمام شد، در قابلمه را بردارید و غلظت مواد را بررسی کنید، این خورش کم آب است و اگر شل به نظر می‌رسد، در قابلمه را باز بگذارید تا آب آن کشیده شود و به غلظت مناسب برسد. در انتهای کار خلال بادام و کمی برگ گشنیز روی غذا بریزید و سرو کنید.

این غذا هم با برنج و هم با نان خورده می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها