کرج ـ چالوس آسفالت می‌شود

رئیس مرکز فرماندهی کنترل وترافیک پلیس راه البرز گفت: عملیات عمرانی روکش آسفالت درجاده کرج ـ چالوس از شنبه دوم اردیبهشت در جاده کرج ـ چالوس آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۲۲۱۶۶

جاده کرج ـ چالوس 12تونل دارد، نیمی از این جاده در حوزه استحفاظی استان البرز و بقیه آن در استان مازندران قرار دارد. جاده کرج ـ چالوس یکی از مسیر‌های پرتردد و پر حادثه کشور محسوب می‌شود.

سروان علی بابازاده در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: این عملیات عمرانی تا 20 شهریور امسال از تونل شماره 5 تا کندوان ادامه دارد.

وی درخصوص ساعات اجرای عملیات عمرانی خاطرنشان کرد روزهای شنبه تا سه‌شنبه از ساعت 8 صبح تا 17 و در روزهای چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر انجام می‌شود.

وی بیان کرد: در زمان اجرای عملیات آسفالت‌کاری تردد‌ها در محدوده تعیین شده بویژه تونل‌ها به‌صورت نوبتی خواهد بود.

بابازاده از رانندگان خواست هنگام رانندگی ضمن رعایت نکات ایمنی با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها