بازی هفته

کابوس‌های کوچک برای تسخیر دنیا

این هفته دو بازی در سبک ترسناک را معرفی خواهیم کرد. اولین عنوان Little Nightmares نام دارد. در این بازی می‌توانید خود را در قصه‌ای غریب و ترسناک غوطه‌ور کنید و با چیزهایی که در بچگی از آنها می‌ترسیدید، مواجه شوید.
کد خبر: ۱۰۲۲۰۰۶

قهرمان داستان Six نام داشته و شما باید به او کمک کنید تا از یک کشتی مرموز و بسیار بزرگ موسوم به The Maw فرار کند، چراکه تمام کشتی مملو از اشخاصی شده که به دنبال وعده‌ غذایی بعدی خود یعنی Six هستند.

گرافیک هنری بازی خارق‌العاده است و در نگاه اول هر بیننده‌ای را مجاب می‌کند که حتما این بازی را تجربه کند. فضاسازی‌ها، نورپردازی‌ها، انیمیشن‌های کاراکتر و دشمنان و موقعیت دوربین در صحنه همگی مشابه بهترین انیمیشن‌های استاپ‌موشن کار شده‌اند و غذایی لذیذ و فراموش‌نشدنی برای دوستداران بازی‌ها و انیمیشن‌های هنری است. امیدواریم بازی از نظر تکنیکی نیز نسبتا بدون مشکل باشد تا بتوانیم یکی از بهترین بازی‌های مستقل امسال را تجربه کنیم. این بازی برای PC منتشر می‌شود.

دنباله‌ای بر یکی از ناجیان سبک ترسناک

Outlast زمانی که منتشر شد مثل یک بمب در سبک ترسناک صدا کرد. این بازی در دورانی منتشر شد که مبدعان سبک ترسناک بقا داشتند تقلا می‌کردند منظور از کلمه‌ بقا را در یک بازی ترسناک درک کنند. به هرحال این بازی مستقل با استقبال چشمگیری از سوی منتقدان و دوستداران سبک ترسناک مواجه شد و بنابراین انتظار دنباله‌ای برای آن دور از باور نبود.

این هفته شاهد انتظار Outlast2 هستیم، بازی در همان دنیایی که در نسخه‌ اول برای مخاطبان تصویرسازی شد در جریان است، اما شخصیت‌ها و ماجراهای متفاوتی این بار صحنه‌گردانان قصه خواهند بود.

قرار است داستان بازی با ساختار نسبتا پیچیده‌ خود ذهن مخاطب را به چالش کشیده و رازهایی تاریک را از اعماق آن بیرون بکشد. شعار سازندگان این است که هیچ درگیری‌ای مطلقا سفید یا سیاه نیست و تلاش کرده‌اند تا این مفهوم را با ترسی که از ناامیدی و تقلید کورکورانه نشات می‌گیرد به تصویر بکشند. تجربه‌ این بازی ترسناک را به تمام مخاطبان بزرگسال توصیه می‌کنیم، اما آگاه باشید که باید با ذهنی آماده آن را تجربه‌ کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها