
به گزارش جام جم آنلاین از اسپوتنیک، زن مسنی از بریتانیا 4 دقیقه پس از مرگ شوهرش درگذشت. آنها 70 سال در کنار یکدیگر زندگی کردند.
این زوج در زمان مرگ جدا از هم قرار داشتند: وولف راسل، که در جنگ جهانی دوم شرکت کرده بود در سن 93 سالگی در خانه سالمندان در گراف نشین « لسترشیر» بسر می برد. بیماری وی « دمانس — زوال عقل» تشخیص داده شده بود. و ورا راسل همسر 91 ساله اش از ژانویه سال جاری در بیمارستان بستری شده بود.
خویشاوندان تعریف کردند که وضع سلامتی ورا پس از آن رو وخامت گرائید که بیماری شوهرش مانع از آن شد که وولف او را بشناسد.
29 ماه مارس در ساعت 6 و 50 دقیقه صبح به وقت محلی وولف در خانه سالمندان درگذشت و ورا که در فاصله 5 کیلومتری از او قرار داشت در بیمارستان « لستر» در ساعت 6 و 54 دقیقه صبح بدون آنکه از مرگ شوهرش مطلع شود، درگذشت.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سعید داوودی میگوید عفاف بدون حجاب ناقص است و حجاب بدون رعایت عفاف، بیمعنا
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد