در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
رسیدگی به این پرونده از 29 مهر 89 با اطلاع ماموران کلانتری 131 شهرری از وقوع یک فقره چاقوکشی در فضای سبز اطراف بزرگراه شهید آوینی آغاز شد. در این حادثه مردی 23 ساله پس از اصابت ضربات چاقو در پارک رها شده بود. او به بیمارستان منتقل شد، اما به دلیل شدت جراحات جان باخت تا کارآگاهان برای دستگیری قاتلش وارد عمل شوند. آنها در تحقیقات خود از شاهدان درگیری به ردی از دو مجرم سابقهدار رسیدند که در زمینه مواد مخدر فعالیت داشتند و پیش از این چند بار به زندان افتاده بودند.
پس از افشای هویت هر دو متهم، مخفیگاه یکی از آنها در یک آلونک در خیابان فدائیان اسلام شناسایی شد. احمد، مشهور به «کاکائو» به محض مواجهه با ماموران فرار کرد، اما پس از چهار کیلومتر دویدن، با شلیک تیر هوایی دستگیر شد. او در بازجوییها قتل را گردن همدستش انداخت و گفت: «با مقتول در کار خرید و فروش مواد مخدر بودیم، اما به خاطر سود مواد به مشکل خوردیم. روز حادثه سر همین موضوع با هم درگیر شدیم و رامین که همراه ما بود، با قمه چند ضربه به او زد. مقتول روی زمین افتاد و شروع به فحاشی کرد. من هم با چاقو ضربهای به سرش زدم، اما ضربه کاری را رامین وارد کرد.»
در ادامه بازجوییها، رامین نیز شناسایی شد. او مانند احمد، پس از دیدن پلیس پابه فرار گذاشت، اما با اصابت گلوله جان باخت تا احمد به تنهایی راهی زندان شود. مدتی بعد پرونده برای صدور حکم در اختیار شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغر عبداللهی قرار گرفت. در نخستین جلسه رسیدگی، نماینده دادستان وقوع قتل را با همدستی هر دو متهم دانست و خواستار صدور احکام حبس و دیه برای احمد شد. این در حالی بود که قضات دادگاه در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مقتول با ضربه چاقوی احمد کشته شده است. بنابراین او را به جرم قتل عمد به قصاص محکوم کردند. این حکم پس از ارسال به دیوان عالی کشور، با نقص روبهرو و برای رسیدگی مجدد به شعبه چهارم ارجاع شد.
در جلسه دوم دادگاه، اولیای دم بار دیگر درخواست قصاص کردند. سپس احمد در جایگاه ایستاد و گفت: «آن روز من و رامین با مقتول درگیر شدیم، اما رامین با قمه چند ضربه به او زد. من میخواستم آنها را جدا کنم، اما خودم هم درگیر شدم. حتی در آن دعوا یک ضربه چاقو هم به پشت سرم خورد. من ضربهای به مقتول نزدم و رامین او را کشت.» در پایان دادگاه قضات وارد شور شدند تا رای نهایی را صادر کنند.
امیرعلی حقیقت طلب
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: