مریم بوبانی در «دل دیوانه»

نهمین ساخته سینمایی بهمن فرمان‌آرا که تهیه‌کنندگی و نگارش فیلمنامه آن را هم خودش به‌عهده دارد، اکنون در حال فیلمبرداری است و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، فیلمبرداری‌اش تا نیمه‌های زمستان ادامه خواهد داشت. این فیلم ماجرای نویسنده‌ای است که پس از ترک آسایشگاه روانی متوجه دگرگونی‌ها و تغییرات جهان اطرافش شده و بر پریشانی‌های درونی‌اش افزوده می‌شود.
کد خبر: ۹۹۳۷۱۴

مریم بوبانی، یکی از بازیگران «دل دیوانه» درباره این فیلم به مهر گفت: من در این فیلم سینمایی تنها در یک سکانس به ایفای نقش پرداختم. البته گویا بیشتر بازیگران نیز تنها در یکی دو سکانس این فیلم بازی می‌کنند و نقش‌های اصلی این اثر به عهده بهمن فرمان‌آرا و فاطمه معتمدآریا است. این بازیگر با اشاره به همکاری با بهمن فرمان‌آرا اظهار کرد: فرمان‌آرا کسی است که امتحان خود را در سینمای ایران پس داده است. کار با او برای هر کسی در سینما یک امتیاز مثبت است و بازی در فیلم سینمایی دل دیوانه، چهارمین همکاری من با اوست و از این موضوع خوشحالم، به هر حال امیدوارم سینمای ما به مرحله‌ای از دانش و آگاهی برسد تا اجازه دهد افراد کاربلد، کار خود را انجام دهند.

این بازیگر با اشاره به سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: من امسال فیلم سینمایی «چهل کچل» ساخته صادق صادق‌دقیقی و «بوف کور» به کارگردانی احمدرضا معتمدی را داشتم، اما نمی‌دانم به چه علت در جشنواره پذیرفته نشدند. با وجود این، در فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» ساخته پوران درخشنده هم بازی کرده‌ام که این فیلم در جشنواره حضور دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها