تلاش فدراسیون برای تقویت مربیان رشته‌های قایقرانی

مربیان زن در آب‌های ایران

قایقرانی یکی از فدراسیون‌هایی است که با داشتن چند رشته که هر کدام در سطح دنیا فدراسیونی مستقل دارد کار سخت و فشرده‌ای را دنبال می‌کند. رشته آب‌های آرام در دو بخش کانو و کایاک، روئینگ، بادبانی، کاناپولو و اسلالوم یا همان آب‌های خروشان از رشته‌های اصلی این فدراسیون به شمار می‌آیند و این مجموعه در تمام بخش‌های زنان و مردان و رده‌های سنی جوانان و بزرگسالان فعال است.
کد خبر: ۹۶۲۱۹۳

با ورود به نیمه دوم سال و شروع فصل سرما بیشتر رقابت‌های برون مرزی اصلی همچون قهرمانی آسیا و جهان این رشته تعطیل شده و فقط شاهد برگزاری چند تورنمنت خواهیم بود. فدراسیون قایقرانی نیز در نیمه دوم سال برنامه تمرین و اردوی قایقرانان را برنامه‌ریزی کرده است و پاروزنان با هدف حضور در مسابقات قهرمانی آسیا تمرین می‌کنند.

اما برای فصل تمرین، فدراسیون قایقرانی چه مربیانی را برای هدایت پاروزنان برگزیده است. آیا در فصل تمرین مربیان خارجی نیز به کمک مربیان داخلی خواهند آمد؟ مربیان ایرانی که در راس تیم‌ها قرار دارند چه کسانی هستند؟

غلامرضا امینی، رئیس فدراسیون قایقرانی می‌گوید: قصد داریم با مربیان ایرانی کار کنیم اما چنانچه مربیان با هدف تقویت کادر فنی قبول کنند مربی خارجی بیاوریم حتما این کار را خواهیم کرد. شاید برای روئینگ مردان و آب‌های آرام دختران دنبال مربی خارجی باشیم. چند نفری مد نظر ما هستند و صحبت‌های اولیه هم شده است. برای ورزشکاران زن با مربیان زن خارجی وارد مذاکره شده‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها