غذاهای عجیب برای گردشگران +عکس

همان طور که کله پاچه ما ایرانی‌ها غذای عجیب و به نوعی چندش‌آور برای سایر فرهنگ‌ها محسوب می‌شود، اما برای خودمان بسیار لذیذ و دلچسب است، سایر کشورها نیز از این دست غذاها زیاد دارند که عجیب، اما واقعی هستند و صدالبته گردشگران زیادی را به سوی آن مقاصد می‌کشانند.
کد خبر: ۹۴۳۱۸۳
غذاهای عجیب برای گردشگران +عکس

به گزارش جام جم آنلاین، بالوت balut:نام غذایی است که در واقع تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است.

این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می‌شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده شده و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورها‌ی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می‌رسد حتی تصور خوردن این غذا برای ما تهوع‌آور است.

رتیل سوخاری Fried tarantulas: همان طور که از نامش پیداست رتیلی است که سوخاری شده و غذای محبوب مردم کامبوج است.

البته ممکن است به صورت اسپایسی هم سرو شود که بسته به ذائقه مخاطب تدارک دیده می‌شود. خدا نصیب ما ایرانی‌ها نکند!

اسکامول Escamol: نیز یکی از غذاهای محبوب مکزیکی‌هاست که مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات است.

البته این لارو‌ها تخم‌های نوعی مورچه هستند که درست قبل از این که به لارو تبدیل شوند، خورده شده و به گفته بسیاری از کسانی که به این غذا علاقه دارند طعمی مانند طعم ذرت دارد.

شکل اصلی این غذا مانند خاویار است و با یک پنیر مخصوص طبخ شده و در نهایت روی آنها کره آب شده ریخته می‌شود.

کره چشم ماهی تن Tuna Eyeball: چشم ماهی تن یک غذای محبوب در ژاپن و برخی دیگر از کشورهای جنوب آسیاست.

چشم ماهی تن، چرب و بسیار طعم‌دار است. این غذا خام خورده نمی‌شود و باید با حرارت ملایم پخته شود.

عموما برای پخت، به چشم ماهی‌ آبلیموی تازه، زنجبیل، سس سویا، روغن کنجد و نمک اضافه می‌شود.

حشره و کرم insects and warms: حشره‌ها و کرم‌های خوردنی، گونه‌های خاصی از حشرات را شامل می‌شود.

در واقع در هر کشوری برخی از گونه‌های حشرات، خوردنی محسوب می‌شوند.

در تایلند، چین، کره جنوبی و آمریکای مرکزی، علاوه بر خود حشرات، لارو آنها هم خوردنی است. من و شما فکرش را هم نمی‌کنیم.

سوپ لانه پرنده: این غذا که در واقع نوعی سوپ است و در چین بسیار رایج و پرطرفدار است، از لانه نوعی پرستو درست می‌شود.

این نوع پرستو برای ساخت آشیانه خود از برگ و شاخه‌های نازک نوعی درخت استفاده می‌کند که از نظر چینی‌ها بسیار لذیذ و دلچسب است.

پیشینه این غذا در چین‌ به بیش از 400 سال قبل می‌رسد. نام این غذا در زبان چینی «یان وو» است.

به اعتقاد چینی‌ها این غذا خاصیت بسیاری دارد و باعث شادابی شده و با بالا بردن ایمنی بدن و باعث طول عمر می‌شود هرچند ما ایرانی‌ها طول عمر را حتی با یک چنین غذایی نمی‌خواهیم.

ضمیمه چمدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها