محققان این دانشگاه میگویند: توجه به مصرف زیاد قندها و برخی چربیها در رژیم غذایی اهمیت زیادی دارد. اما براساس یافتههای جدید، پروتئین گوشت نیز میتواند در چاقی نقش داشته باشد. درحالی که مطالعات گذشته، اغلب بر محتوای چربی موجود در گوشت بهعنوان عامل تشدید کننده چاقی تاکید داشتهاند و معمولا در دستورالعملهای رژیمی، مصرف کمتر گوشتهای قرمز و گوشتهای فرآوری شده به دلیل بالابودن چربیهای اشباع آنها توصیه میشود.
این پژوهشگران معتقدند این پروتئین گوشت است که مستقیم با چاقی ارتباط دارد. در واقع، دیرتر هضم شدن پروتئینها نسبت به چربیها و کربوهیدراتها باعث میشود انرژی دریافتی از پروتئین، یک انرژی اضافی باشد. این پروتئین سپس تبدیل به چربی و در بدن ذخیره میشود. یافتههای جدید میتواند بحثبرانگیز باشد، چراکه براساس این یافتهها، گوشت درست به اندازه مواد قندی میتواند در شیوع جهانی چاقی نقش داشته باشد.
پس بر این اساس، میتوان نتیجه گرفت در دنیای مدرن امروزی، دستورالعملهای رژیمی باید برای جلوگیری از چاقی، مصرف کمتر گوشت را در کنار مصرف کمتر قندها توصیه کنند.
منبع: medicalnewstoday.com
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد