
جام جم ورزشی - عجیب ترین صعود فوتبالی اینجا رقم می خورد، جایی که قدمت 45 ساله یک باشگاه تهرانی به راحتی نابود می شود تا یک باشگاه سقوط کرده به لیگ برتر برگردد. انزلی چی ها هم که همین یک ماه پیش تیمشان به لیگ دسته یک سقوط کرده بود پس از اینکه متوجه شدند با خرید امتیاز نفت لیگ برتری دوباره به سطح اول فوتبال برگشته اند به خیابان ها ریختند و شادی کردند. این شادی هم نوبرانه است. جشنی برای مرگ یک باشگاه و زنده شدن یک باشگاه دیگر.
دوشنبه بیست و چهارم خرداد یکی دیگر از روزهای سیاه فوتبال ایران ثبت شد.نتیجه مزایده واگذاری امتیاز نفت تهران اعلام شد و ملوان انزلی که در انتهای لیگ برتر به لیگ دسته یک سقوط کرد، توانست با پیشنهاد مالی بهتر امتیاز نفت را بخرد.
پس از این اتفاق مردم انزلی که علاقه بسیاری زیادی به تنها تیم شهرشان دارند، با حضور در خیابان به جشن و پایکوبی پرداختند.
ضمن اینکه انزلیچی ها از احمد دنیامالی رییس هیات مدیره ملوان نیز تشکر کردند.
جشن نوبرانه برای یک صعود نوبرانه. البته نابودی یک باشگاه در ایران دیگر نوبرانه نیست. پاس و سرنوشتش را به خاطر می آورید؟!
تهیهکننده برنامه شبکه نسیم از دغدغههای تولید برنامهاش گفت:
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با جامجم آنلاین:
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد