اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛

حسین نقوی حسینی در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین، با اشاره به اینکه اعتقاد راسخی به ادامه کار فراکسیون ولایت داریم گفت: این فراکسیون فراگیر و در اکثریت مجلس است و اصول آن نیز مشخص است.
وی در عین حال تصریح کرد: اخیرا شنیده شده است که برخی از اعضای فراکسیون بنا دارند از ولایت جدا شده و فراکسیون دیگری تشکیل دهند؛در حالی که این اقدام خارج از چارچوب فراکسیون ولایت است.
نماینده مردم ورامین در مجلس دهم افزود: فراکسیون ولایت رسمی است و کارش را انجام می دهد اما اگر افرادی تمایل به جدایی از فراکسیون دارند بر عهده خودشان است اما فراکسیون با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد.
عضو فراکسیون ولایت، از دو نماینده اصولگرای عضو فراکسیون امید و از اعضای فراکسیون ولایت مجلس سابق به عنوان نمایندگانی نام برد که به دنبال عملی شدن این اقدام و مدیریت آن هستند.
نقوی حسینی در مورد انگیزه این دو نماینده برای مدیریت این کار گفت: در آینده انگیزه آنها مشخص خواهد شد.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
مدیرکل صداوسیمای مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس در گفتوگو با جامجم آنلاین: