
خاش یک وعده غذایی ناب بوده که مواد اصلی تشکیلدهنده آن پاچه گاو است. البته شامل بخشهای دیگر گاو مانند سر و سیرابی هم میشود. ابتدا پاچه را بخوبی تمیز میکنند و در آب سرد نگه میدارند تا از شر بوی بدشان خلاصی یابند. سپس در تمام طول شب در آب میجوشانند تا گوشت از استخوان جدا شود. همراه این مواد، ادویهجات و سیر و پیاز فراوان هم اضافه میشود. در کتب زمان قرون وسطی از این غذا به عنوان درمان بسیاری از بیماریها یاد شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد