
به گزارش جام جم ورزشی ، رامین رضائیان در دربی 82 برای نخستین بار در این مسابقه مهم موفق به گلزنی شد. در شرایطی که پرسپولیس با دو گل مهدی طارمی از استقلال پیش بود رامین رضائیان روی ارسال فرشاد احمدزاده که با دفع ناقص مهدی رحمتی همراه بود گل سوم پرسپولیس را به ثمر رساند. نکته قابل توجه این است که رامین رضائیان پس از گلزنی مقابل استقلال شادی گل خاصی از خود نشان نداد تا خیلی ها بگویند یا بلد نیست چگونه پس از گل شادی کند یا اینکه از شدت خوشحالی گلزنی در دربی هیجان زده شده است.
رامین با توان بدنی فوق العاده ای که دارد هم در دفاع حضورمثرثمری دارد و هم در حمله. به همین خاطر هیچ گاه برانکو او را از حضور در حمله منع نمی کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی