دمنوش‌های مفید می‌تواند از بیماری‌های پائیزی پیشگیری می‌کند و استفاده از آنها به منظور درمان بیماری‌ها می‌تواند درمان موثر و پایداری را به دنبال داشته باشد.
کد خبر: ۸۴۸۵۴۰
برای مریض نشدن در پائیز چه بخوریم؟

به گزارش جام جم سرا ، یک متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص دمنوش‌های مفید پائیزی گفت: اگر می‌خواهید در پائیز و زمستان از سرماخوردگی، مشکلات سینوزیت و بیماری‌های ریوی در امان باشید می‌توانید از مخلوط دم‌نوش‌های بذر گشنیز، برگ آویشن، برگ پونه، گل پنیرک استفاده کنید.

دکتر امیر حسین رفیعی افزود: از این ترکیب هم می‌توان به عنوان دمی مثل دمنوش‌های دیگر استفاده کرد و هم می‌توان بخور داد.

وی افزود: چنانچه دچار تب هستید می‌توانید از دم‌کرده بنفشه چند بار در روز استفاده کنید چنانچه دچار خشکی گلو هستید میتوانید از ترکیب ‌دمنوش‌های پنیرک و خطمی استفاده کنید و اگر از مشکلات رفلاکس معده رنج می‌برید می‌توانید از دم نوش چای استفاده کنید و برای خشکی پوست و یبوست شربت شیر بادام می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

این متخصص طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است تمام دمنوش‌ها به مقدار مناسب و با رعایت اصول کلی استفاده شود و از افراط در مصرف آنها پرهیز شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها