طرز تهیه: ابتدا ماکارونی لولهای و توخالی را بپزید و صاف کنید و با آب سرد بشویید که چسبنده نباشد و کنار بگذارید. ماکارونی فرمدار را هم جدا بپزید و آبکش کنید.
پیاز نگینی خرد شده را با قارچ و فلفل دلمه خرد شده و رب گوجه و ادویهها تفت دهید. گوشت چرخ کرده را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید تا چسبنده شود. ته قابلمه را چرب کنید و ماکارونی تو خالی را که آبکش شده بود، بهطور مرتب و پشت سر هم دور تا دور قابلمه بچینید طوری که تمام سطح و مقداری از دیواره ظرف را کامل بپوشانید.
بعد گوشت چرخ کرده را روی ماکارونی رشتهای گذاشته و آن را هم کاملا باز کنید تا تمام سطح ماکارونی را بپوشاند . آن را کمی فشرده کنید تا به شکل قابلمه دربیاید و مانند کاسهای توخالی شود. بعد مواد تفت داده شده و ماکارونی فرمدار را مخلوط کنید و درون کاسه گوشتی بریزید و آنها را هم کمی فشرده کنید.
کمی روغن روی آن بریزید و غذا را دم بگذارید. سپس ماکارونی را در دیس برگردانید. در این حالت ته دیگ شما همان ماکارونیهای رشتهای است. برش بزنید و میل بفرمایید.
چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد