طرز تهیه: ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برشهای نازک بزنید و با بیفتککوب آنها را بکوبید. پیازها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانهروز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیبزمینیهای ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیبزمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.
در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشتها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همینطور لایه، لایه برنج و گوشتها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده میشود، زمان بیشتری برای دمکشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج میرود، طعم لذیذی به پلو میدهد. برای تزئین غذا هم میتوانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.
چاردیواری -ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم