طرز تهیه: ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برشهای نازک بزنید و با بیفتککوب آنها را بکوبید. پیازها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانهروز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیبزمینیهای ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیبزمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.
در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشتها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همینطور لایه، لایه برنج و گوشتها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده میشود، زمان بیشتری برای دمکشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج میرود، طعم لذیذی به پلو میدهد. برای تزئین غذا هم میتوانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.
چاردیواری -ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید