پولی که برای کباب پرداخت می‌شود، نسبت به کیفیت کباب و محل رستوران، متفاوت است.
کد خبر: ۸۱۹۳۲۸

حسین محمدی جاسبی، رئیس صنف کباب، حلیم، آشپزخانه و غذاهای سنتی تهران، در این‌باره می‌گوید: «قیمتی که برای یک سیخ کباب در نظر گرفته شده به نوع گوشت مصرفی، مرغوبیت و وزن آن بستگی دارد. البته نباید توقع داشت که وقتی یک سیخ کباب را در بالاترین نقطه تهران در یک رستوران لوکس، زیر کولر گازی و در گران‌ترین ظروف چینی میل می‌کنید قیمتی معادل کبابی‌های ساده جنوب شهر داشته باشد. در حال حاضر قیمت یک سیخ کباب در سطح شهر تهران بین 3 تا 20 هزار تومان برآورد شده است.» ترفندی که کبابی‌ها در گذشته برای غلغلک حس گرسنگی مردم استفاده می‌کردند، ریختن آب کباب روی زغال بود که باعث می‌شد بوی کباب بلند شود. در سال 1352 یک پرس چلوکباب برگ با نان 60 ریال قیمت داشته که شاغل‌ها مشتری اصلی آن بودند، اما داستان دانشجوهای آن دوره فرق می‌کردند. آنها به دلیل درآمد بالاتر معمولا جوجه کباب می‌خوردند که به نسبت قیمت بالاتری داشت و یک سیخ آن 120 ریال فروخته می‌شد. در هر چلوکبابی یک کاسه بزرگ هم وجود داشته که در آن دوغ درست می‌کردند و در دید مردم قرار می‌گرفت که با نعنا و گلپر زینت داده می‌شد. قدیمی‌ها اعتقادات خاصی داشتند یکی از این اعتقادات خرافی آنها به کباب مربوط می‌شود. آنها معتقد بودند که اگر پسری به سن بلوغ نرسیده باشد و بوی کباب به مشامش بخورد باید بلافاصله چلوکباب نوش‌جان کند در غیر این‌صورت قدرت مردانگی‌اش را از دست می‌دهد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها