آخر هفته با فرهنگ و هنر

دیدنی، شنیدنی

روز پنجشنبه‌تان به خیر و شادی. امیدواریم اوقات خوبی داشته باشید و آخر هفته‌تان را به برنامه‌های فرهنگی و هنری گره بزنید. تئاتر ببینید، سینما بروید یا در یک کنسرت موسیقی خوب شرکت کنید تا هفته آینده را پر از انرژی شروع کنید.
کد خبر: ۸۱۹۲۴۸

دیدنی

«هزار شلاق» نمایش فوق‌العاده دیدنی و جذابی است که روزهای پایانی اجرایش را سپری می‌کند. امروز و فردا آخرین فرصت برای تماشای این نمایش است و ما به شما توصیه می‌کنیم تماشای این اثر را از دست ندهید، همین امروز و فردا فرصت را مغتنم دانسته و به تماشاخانه سنگلج بروید تا به تماشای یک نمایش خوب تلخ و شیرین بنشینید. این نمایش ساعت ۱۹ و 30 دقیقه روی صحنه می‌رود. نویسنده «هزار شلاق» ناصر حبیبیان و کارگردان آن احسان ملکی است.

اگر از علاقه‌مندان جدی و پیگیر سینمای جهان باشید، حتما فیلم «یادآوری» یا همان ممنتو به کارگردانی کریستوفر نولان را دیده‌اید. این فیلم موفق و تحسین شده که روایتی غیرخطی و جذاب دارد، داستان زندگی مردی به نام لئونارد با بازی گای پیرس را به تصویر می‌کشد که بر اثر یک اتفاق، حافظه کوتاه مدت خود را از دست می‌دهد و با کمک یادداشت‌ها، خالکوبی‌های روی بدنش و عکس‌هایش سعی می‌کند کسی که همسرش را کشته است، پیدا کند و از او انتقام بگیرد.

سینمای جهان چند سالی است از این بازیگوشی‌های تصویری و روایتی بهره‌های مناسبی می‌برد و قصه‌ها و مضامینی پیشتر مطرح شده را در قالبی جدید و پیچیده و پرتعلیق ارائه می‌کند.

«اعترافات ذهن خطرناک من» جدیدترین ساخته هومن سیدی که این روزها بر پرده سینماهاست و پیشنهاد سینمایی ما برای این آخرهفته شماست هم حال و هوای تجربی و خلاقانه‌ای دارد. فیلمی که به لحاظ مشکل شخصیت اصلی‌اش، ما را به یاد «یادآوری» می‌اندازد.

«اعترافات ذهن خطرناک من» درباره مردی با بازی تماشایی سیامک صفری ـ بازیگر نام‌آشنای تئاتر ـ است که یک روز از خواب بیدار می‌شود، اما چیزی از گذشته‌اش به یاد نمی‌آورد.

نگار جواهریان، عباس غزالی، میترا حجار و بابک حمیدیان برخی دیگر از بازیگران این فیلم هستند.

شنیدنی

با پایان یافتن ماه رمضان دوباره کنسرت‌های موسیقی شکل جدی‌تری به خود گرفته و در اغلب روزهای مرداد شاهد برگزاری کنسرتی هستیم. پیشنهاد ویژه این هفته را اختصاص می‌دهیم به خواننده جوانی که قطعات نوستالژیک زیادی را بازخوانی کرده و به دلیل قوت بازخوانی‌ها آثارش در ذهن ما مانده است. علیرضا قربانی امشب در شهر گرگان روی صحنه رفته و قطعات خاطره‌انگیزش را برای مردم این شهر اجرا می‌کند. امیدواریم شما مردم خوب شهر گرگان از این اجرا لذت ببرید. جای ما را هم در این کنسرت خاطره‌انگیز خالی کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها