مواد لازم: خمیر یوفکا مخصوص غذا: 20 تکه مثلثی گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم پیاز متوسط: یک عدد فلفل‌دلمه‌ای متوسط: یک عدد زردچوبه و پودر کاری هرکدام: یک قاشق چای‌خوری گوجه‌فرنگی ریز خردشده: 3 عدد پلوی پخته شده: 1.5 لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم کنجد برای روی خمیر: به میزان لازم زرده تخم‌مرغ: یک عدد مخلوط شده با زعفران برای روی لقمه‌ها روغن زیتون: به میزان لازم جعفری ریز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۸۱۳۳۱۹
لقمه‌های مخصوص افطار

روش تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ می‌کنیم و سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم و آن‌قدر مواد را تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌ها کشیده شود. برنج و جعفری را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. روی طرف پهن خمیر 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد جمع کرده و به دور خودش می‌پیچیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. روی لقمه‌ها را با زرده زعفرانی زرین کرده، کنجد می‌پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

نکته: خمیر یوفکای مخصوص غذا به2 شکل دایره‌ای و مثلثی در بازار موجود است که اگر دایره‌ای آن را تهیه کردیم،‌ دایره را به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم. در این حالت 6 مثلث دارید که تفاوتی با نوع مثلثی آن نخواهد داشت.

(برترینها)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها