روش تهیه:
ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت میدهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ میکنیم و سپس گوجهفرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل میزنیم و آنقدر مواد را تفت میدهیم تا آب گوجهها کشیده شود. برنج و جعفری را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمیداریم. روی طرف پهن خمیر 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد جمع کرده و به دور خودش میپیچیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. روی لقمهها را با زرده زعفرانی زرین کرده، کنجد میپاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.
نکته: خمیر یوفکای مخصوص غذا به2 شکل دایرهای و مثلثی در بازار موجود است که اگر دایرهای آن را تهیه کردیم، دایره را به 6 قسمت تقسیم میکنیم. در این حالت 6 مثلث دارید که تفاوتی با نوع مثلثی آن نخواهد داشت.
(برترینها)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد