
به گزارش جام جم ورزشی، مهاجم کلمبیایی که در آستانه پیوستن به میلان قرارداشت، با گردشی ناگهانی، به اتلتیکومادرید پیوست.
به گزارش سایت گل او در جمع خبرنگاران گفت:" من تایید میکنم که به اتلتیکومادرید میپیوندم. برای چهار سال آنجا خواهم بود ولی نمیدانم که چه زمانی معارفه خواهم شد. همیشه سعی کردم پیشرفت کنم و یاد بگیرم و حالا به اتلتیکوخواهم رفت با این امید که به تیم کمک کنم پیشرفت کند. امیدوارم به یک کلمبیایی موفق دیگر مثل فالکائو تبدیل شوم."
مارتینز با قرارداد با اتلتیکومادرید خشم میلانی ها را برانگیخته است. او تقریبا به میلان پیوسته بود اما به طور ناگهانی نظرش تغییر کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی