jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۰۵۳۶۷   ۱۷ خرداد ۱۳۹۴  |  ۰۸:۲۵

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت فیله یا راسته: 600 گرم، پیاز: 1 عدد بزرگ، چربی یا دنبه گوسفند: 100 گرم ، رب گوجه: 3 قاشق غذا‌خوری، زردچوبه، فلفل، زعفران و دارچین: به میزان لازم، سیخ چوبی: 12 عدد، روغن و نمک: به میزان لازم.

آموزش آشپزی: طرز تهیه «کباب حسینی»


دستور پخت:

ابتدا گوشت را به قطعه‌های منظم و با قطر کم برش دهید و به سیخ بکشید. لابلای گوشت‌ها چند برش دنبه بگذارید.
در یک تابه نسبتا بزرگ، مقداری روغن بریزید.
پیاز را خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید (همراه روغن چند برش از دنبه هم بریزید تا با پیاز سرخ شود).
گوشت‌های سیخ کشیده شده را روی پیاز در حال سرخ شدن بگذارید و زردچوبه، فلفل، زعفران و دارچین را همراه رب‌گوجه به آنها اضافه کرده، حرارت را کم کنید.
در تابه را ببندید و حدود یک ساعت، با حرارت کم به آن زمان دهید تا کاملا گوشت با آب خودش پخته و نرم شود.
کباب حسینی را با شوید پلو یا زیره پلو میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
نمک را در انتهای پخت اضافه کنید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
بحران بی‌تدبیری

بحران بی‌تدبیری

تعداد قربانیان کرونا چند روزی است دوباره سه‌رقمی شده است و دیروز ۳۹۸ ایرانی قربانی کرونا لقب گرفتند.

راه مقاومت ادامه دارد

راه مقاومت ادامه دارد

عروج ملکوتی سردار محمد حجازی، جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، همه محبان و طرفداران جبهه مقاومت را مغموم کرده است.

یک انقلابی کارآمد

یک انقلابی کارآمد

سردار حجازی نمونه یک انسان متخلق بود. آشنایی ایشان با پدرم شهیدهمدانی به دوران دفاع‌مقدس بازمی‌گردد و در یک بازه زمانی یکساله از ۶۶ تا ۶۷ ارتباط و دوستی میان سرداران جعفری، همدانی و حجازی بیشتر می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر