دستور پخت:
ابتدا گوشت را به قطعههای منظم و با قطر کم برش دهید و به سیخ بکشید. لابلای گوشتها چند برش دنبه بگذارید.
در یک تابه نسبتا بزرگ، مقداری روغن بریزید.
پیاز را خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید (همراه روغن چند برش از دنبه هم بریزید تا با پیاز سرخ شود).
گوشتهای سیخ کشیده شده را روی پیاز در حال سرخ شدن بگذارید و زردچوبه، فلفل، زعفران و دارچین را همراه ربگوجه به آنها اضافه کرده، حرارت را کم کنید.
در تابه را ببندید و حدود یک ساعت، با حرارت کم به آن زمان دهید تا کاملا گوشت با آب خودش پخته و نرم شود.
کباب حسینی را با شوید پلو یا زیره پلو میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
نمک را در انتهای پخت اضافه کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد