آموزش آشپزی

غذای متفاوت: طرز تهیه مرغ نمکی

جام جم سرا- مواد لازم: مرغ کامل با پوست: ۱ عدد، نمک: ۱ بسته متوسط نیم کیلویی، پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ، سیر رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری، آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به اندازه لازم.
کد خبر: ۷۹۷۲۳۶
غذای متفاوت: طرز تهیه مرغ نمکی

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.
پیاز رنده شده و سیر را با آب‌لیمو و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، مرغ درسته را با این مواد آغشته کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شده و طعم مواد را جذب کند. (دقت کنید که اگر مواد زیر مرغ جمع شده، چند بار عمل آغشته کردن را تکرار کنید تا به خورد آن رفته و مرغ ترد شود).
پس از این مرحله آن را کاملا خشک کنید و نمک را در قابلمه‌ای که گنجایش مرغ را داشته باشد بریزید و مرغ مزه‌دار شده را لابه‌لای نمک بگذارید.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت بگذارید (از سوختن نمک هراسی نداشته باشید‌).
با حرارت ملایم، ظرف مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت پخته می‌شود و چون بدون آب پخته شده بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد شد.
اگر می‌خواهید پوست مرغ را نیز مصرف کنید، بگذارید کاملا برشته شود. بعد از پختن، مرغ را در یک دیس مناسب گذاشته و اطراف آن را با پوره سیب‌زمینی و سبزی تازه تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
كدبانو
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
۰
۰
نمك برای سلامتی ضرر دارد چرا باید نیم كیلو نمك برای این غذا مصرف شود؟
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
عزیزم دراین روش ذره ای ازنمك جذب مرغ نخواهد شد.پس به سلامتی شما ضرری واردنخواهدكرد.
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها