آموزش آشپزی: طرز تهیه «کوفته قارچ و مرغ»

جام جم سرا- مواد لازم: آرد: یک پیمانه، قارچ ریز خرد شده: یک پیمانه، کره: ۱۵۰ گرم، آب مرغ: ۲ لیوان، مرغ پخته شده: ۴۰۰ گرم، شیر: یک لیوان، جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری، سیر رنده شده: ۳ حبه، زرده: نصف فنجان، تخم‌مرغ: یک عدد درشت، نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۹۰۱۲۵
آموزش آشپزی: طرز تهیه «کوفته قارچ و مرغ»

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه مناسب کره را بریزید و قارچ را تفت دهید. آرد را اضافه کرده و چند دقیقه به هم بزنید تا ته نگیرد و تغییر رنگ بدهد. بعد شیر و نصف آب مرغ را افزوده و بگذارید مخلوط شده و ده دقیقه آن را بجوشانید تا سس کوفته آماده شود. گوشت پخته مرغ را چرخ کرده و با جعفری خرد شده و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم‌مرغ و سه قاشق آرد، مخلوط کنید و خوب ورز داده و به اندازه یک گردو از مواد برداشته و گرد کنید. آب مرغ را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش آمدن، کوفته‌ها را در آن بگذارید و با حرارت ملایم بجوشانید تا کاملا پخته شود. زرده‌ها را با خامه در ظرفی ریخته و مقداری از سس را به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید و کنار بگذارید. وقتی کوفته‌ها آماده شد مایه سس و مخلوط تخم مرغ و خامه را روی کوفته‌ها بریزید و قبل از جوشیده شدن سس، از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب کشیده و با مقداری جعفری و سبزیجات بخارپز شده تزئین کنید و میل نمایید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها