دام دزدان زورگیر برای سرقت از رانندگان

دو مرد و یک زن که در پوشش مسافر از رانندگان زورگیری می‌کردند، در دام کارآگاهان پلیس آگاهی گرفتار شدند.
کد خبر: ۷۹۲۱۵۸

به گزارش جام‌جم، شامگاه 23 اسفند سال گذشته مردی هراسان با مراجعه به ماموران کلانتری 181 عوارضی تهران ـ کرج با طرح شکایتی گفت: سه زن و مرد را به عنوان مسافر سوار ماشین کردم، در میانه راه، آنها با تهدید چاقو و در حالی‌که یک نفر از متهمان از پشت سر طنابی را به دور گردنم انداخته بود، اقدام به سرقت تمامی مدارک، گوشی تلفن همراه، پول و خودروی من کردند.

ساعتی پس از سرقت، ماموران خودرو را در شهرک وردآورد شناسایی کرده و دو سرنشین زن و مرد آن را دستگیر کردند.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع زورگیری و به دستور قاضی عموزاد، بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 34 تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

یکی از متهمان به نام «فاطمه» سی‌ودو ساله در اعترافات خود با تائید اظهارات مالک خودرو، به کارآگاهان گفت: از حدود یک ماه پیش با علی و سجاد آشنا شده و با همدستی آنها سرقت‌ها را انجام می‌دادیم. پس از سرقت من و علی دستگیر شدیم، اما سجاد فرار کرد.با برررسی بانک مجرمان حرفه‌ای، سجاد در زندان شناسایی شد. او پس از دستگیری دو همدستش به سرقت‌های خود ادامه داده و پنجم فروردین هنگام زورگیری در شهرقدس دستگیر شده بود.

متهم پس از انتقال به اداره آگاهی به زورگیری با همدستی دو عضو دیگر گروه در غرب و جنوب‌غرب تهران از جمله جاده مخصوص، وردآورد، آزاد راه تهران ـ کرج اعتراف کرد.

سرهنگ کارآگاه احمد نجفی، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: در ادامه چند شاکی دیگر در این پرونده شناسایی شدند که با توجه به احتمال دیگر جرایم از سوی متهمان، قاضی پرونده درخواست کرده عکس متهمان بدون پوشش در رسانه‌ها منتشر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها